Дружество на кардиолозите в България обявява конкурс за финансово подпомагане на научно-изследователски проект за периода 2019 – 2020г в размер на 10 000 лева.

Проектът цели подпомагане на научни разработки в областта на кардиологията с висока степен на иновативност и потенциал за практическо приложение в науката и практиката в Република България.

Предлаганите научно-изследователски проекти трябва да са предхождани от собствени предварителни проучвания или да се основават на убедителни данни от специализираната научна литература.

Срок за подаване на документи от 07 - 31.05.2019г чрез типов пакет, качен на сайта на ДКБ.

Доц. Д-р Мария Токмакова, д.м.
Председател на ДКБ

Документи за кандидатстване:
Процедура на конкурса 2019
Описание на научно-изследователски проект
Финансов план на научно-изследователски проект
Заявка за участие на научно-изследователски проект

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки