Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет бихме искали да Ви поканим да вземете участие в научен симпозиум „Тахиаритмии и синкоп”, който ще се проведе в гр. София , парк - хотел Витоша в периода 07-10 ноемрви 2019г. Основният фокус на научното събитие ще бъде насочен върху синкоп, надкамерни и камерни тахиаритмии, предсърдно мъждене и други актуални теми. Лекторския състав на симпозиума включва водещи национални и международни специалисти в областта на ритъмните нарушения. В рамките на събитието ще бъде проведен ЕКГ курс.
На участниците в научния симпозиум ще бъдат предоставени Препоръки на ESC 2018 за диагностика и поведение при синкоп и препоръки 2018 на ESC за поведение при сърдечно-съдови заболявания по време на бременност, преведени и издадени на български език от ДКБ.

По време на симпозиума ще бъде организирана съпътстваща изложба на водещи фармацевтични и технологични компании. Актуална информация за симпозиума, както и предварителна програма на събитието ще намерите отразени в сайта на ДКБ: www.cardiobg.com . Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в този форум, за да работим заедно за постигането на по-добър контрол на сърдечно-съдовите заболявания в България.

С уважение:
Доц. Д-р Мария Токмакова, д.м.
Председател на ДКБ, мандат 2018-2020 г
Д-р Васил Трайков,
Научен секретар на ДКБ, мандат 2018-2020 г

Покана

Програма

Плакат

Регистрационна форма

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки