Европейско кардиологично дружество (ИСС)

Rate this post

Европейско кардиологично дружество (ИСС)Европейската кардиологична култура (ИСС) е независима, благотворителна организация. Членовете (повече от 95 000) и лицата, вземащи решения (повече от 3 000 други) на ИСС (доброволци, световно известни експерти) са експерти, които използват времето и опита си, за да споделят първокласен ресурс, базиран на научни изследвания, както и на проучвания в областта на сърдечно-съдовата медицина. Основната цел е да се постигне напредък в избягването, диагностицирането и проследяването на сърдечните заболявания. ИСС предоставя клинично разбиране на специалистите, за да могат те да се грижат много по-добре за своите клиенти.

Като учредител, в партньорство с Алианса за биомедицински изследвания в Европа, ИСС се придържа към стандартна процедура, за да гарантира неутралност, прозрачност и почтеност. ИСС е международна култура, която разпознава сърдечно-съдовите Моди, както и споделя най-добрите техники за установяване на стандарти за индивидуално лечение. Комитетът е създаден през 1950 г.от 14 европейски национални сърдечни дружества. Европейска кардиологична култура( Европейска асоциация по Кардиология, ИСС), организация на умаçã, 90 000 специалисти по кардиология в света. Тя се занимава с научни дейности, както и с обучение и обучение на кардиологични експерти. Тамбимите работят заедно с широката общественост, като действат като кардиоваскулари.

Европейската Асоциация По Кардиология Превенçã

2021 декорреу он Диас 27 е 30 де Агосто е труксемос е Примейра мã о ум възобнови дас „позиции за избягване на сърдечно-съдови заболявания в медицинската практика“, публикувани по време на он-лайн повода. Сигурен съм, че ще ви бъде от полза. По принцип фаторес де риско за денеç сърдечно-съдова атеросклеротика (дка) иã колестерол елевадо, хипертенсã, табагизмо, захарен диабет е адпозидад. В някои случаи е необходимо да се предприемат мерки за предотвратяване на появата на захарен диабет. Знаете ли-признавам, че психосоциалният стрес и тревожност са свързани със заплахата от АСЦД. Оценката на крехкостта не е метод за идентифициране на избора за какъвто и да е вид специфична терапия, но предлага да се разработи индивидуален план за лечение с предварително дефинирани основни приоритети. Климатичното замърсяване на въздуха е силно свързано с АСЦД. Атмосферното замърсяване допринася както за смърт, така и за заболеваемост и по-специално увеличава заплахата от дихателни състояния и ССЗ.

Европейската Асоциация По Кардиология ПревенçãЕкспозиция на околната среда и полуентес на атмосферата, свързана с Ганхоу, ума носеше въпроса какво е полуинтензивна атмосфера, какво е интимна връзка, каква е значителната концентрация на въглероден диоксид и емисии на газове в атмосферата на Естуфа (2), за основните двигатели, които променят климатичните условия, за Тамбовското герадо, за пела-Кейм, за запалим газ. Хроничната бъбречна недостатъчност (ХРБ) е независима променлива на опасност за ДКНТ, а атеросклеротичните заболявания за първи път са основната причина за смърт в ХРБ. Хипертонията, дислипидемията, както и захарният диабет преобладават сред хората с ХБР и изискват критичен подход към рисковото лечение. Управлението на опасностите се състои от промени в начина на живот, спиране на тютюнопушенето, хранене, достатъчно блокиране на ренин-ангиотензин-алдостероновата система (РААС), контрол на високото артериално налягане (вр), контрол на липидния метаболизъм, както и, когато е безопасно, ДКВ, приложение на аспирин. Те могат да се използват за подобряване на качеството на живот, като се използват различни методи за подобряване на качеството на живот, и за  подобряване на качеството на живот и за подобряване на качеството на живот.

Насоки За Профилактика На Сърдечно-съдови Заболявания

Насоки За Профилактика На Сърдечно-съдови ЗаболяванияРедовната техника на упражнения е само една от колоните за предотвратяване на ДКТ. Препоръки-правете физическа аеробика в комбинация с упражнения за съпротива и намаляване на темпото на заседнал начин на живот за възрастни. Придобиване и поддържане на здравословно тегло чрез промени в начина на живот са полезни ефекти върху рискови фактори (високо кръвно налягане, липиди, захар метаболизъм) и намаляване на риска от ССЗ. Спирането на тютюнопушенето бързо намалява риска от ССЗ и е един от най-печелившите методи за избягване на ССЗ. Съществуват Фортове, доказващи, че се намесват вçõ лекарства: никотинозаместваща терапия, бупропиона, варениклин и комбинирани лекарства.

Те могат да помогнат на пациента да се излекува. Девем сер измамас рестриçõ АО Табако сеем фумо и АОС стъги елетóic а Индиос де данос. Менор é мелхор: резултатът от липопротеиновия холестерол с ниска плътност върху опасността от ССЗ изглежда се определя както от изходното ниво, така и от общия период на експозиция на ЛДЛ-с.намаляването на ЛДЛ-с със статини, езетимиб и, ако е необходимо, а също и икономически ефективно инхибитори на РСК9 намалява заплахата от ССЗ пропорционално на пълното намаляване на опасността от достигане до ЛДЛ-С. когато целите на ЛДЛ-С на степента на заплаха не могат да бъдат постигнат, опитайте се да намалите лдл-с с 50%, а също така, при придържането, функционирайте за намаляване на други рискови елементи като част от споделения процес на вземане на решения с пациента. Тъй като интервенциите в начина на живот са показани за всички хора с високо кръвно налягане и могат да забавят необходимостта от лекарства или да допълнят ефекта на минимизиране на кръвното налягане от лекарствената терапия.

О тратаменто с лекарства за баиксар и Па é препоръчвам Ем муитос адултос Куандо па де консултó é де 140/90 мм ХГ е Ем всички заедно с адултос Куандо па 160/100 мм ХГ. Препоръчва се по-продължително използване на консолидираното лечение на едно хапче, за да се сведе до минимум адеã фракция към лечението на ПМ. Лесен медикаментозен алгоритъм за лечение трябва да се използва, за да се грижи за по-голямата част от хората, въз основа на комбинацията от блокер на кръвта с блокер на калциевите канали или тиазиден/тиазиден диуретик, или всички терапии. Броят на хората с няколко сърдечно-съдови съпътстващи заболявания, както и не-сърдечно-съдови се увеличава бързо. Терапевтичното лечение трябва да се разглежда като многоморбидни хора, веднага щом лечението на дадено състояние може да засили съществуващ проблем. Препоръчайте – сеумам муданç

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here